Hitta din egen marknadschef i Göteborg/Västsverige

Här nedan finns alla aktuella kandidater i bokstavsordning på efternamn.
Kort beskrivning och länk vidare till mer information och direkt kontakt.

Alla kandidater är granskade av Marknadscheferna Norden AB innan de godkänns för att vara med på Marknadschefsbanken. Men, alla affärsrelationer är direkt mellan er och respektive konsult.

Grönvall, Anders

Specialiserad inom strategisk kommunikation och ledarskap. Bred och lång erfarenhet av att få företag att växa med bibehållen lönsamhet och stärkt varumärke. Startade 1992 Fenix reklambyrå, som 1996 blev utsedd till Sveriges näst bästa reklambyrå av AEA (Advertising Effectivenss Awards). Efter en fusion med Valentin & Byhr var Anders ansvarig för byråns fortsatta expansion när man gick från 50 till 100 personer på 4 år med god lönsamhet. VD och delägare för reklambyrån Norma där byrån lyckades vända en negativ trend och utvecklas till en riktigt lönsam byrå. Idag är Anders konsult som producerar kommunikationsstrategier och kampanjer, varvat med uppdrag som interim marknadschef.

Mail: anders@gronvall.eu
Telefon: 0708-900 905
Facebook: www.gronvall.eu

LinkedIn

Johansson, Alexander

Alexander är marknadschefen som lägger stort fokus på varumärke och att skapa långsiktiga affärsrelationer. Van att jobba både strategiskt och operativt, och att projektleda byråer. Har erfarenhet av många olika branscher och kan snabbt sätta sig in i affären och i kundens situation – oavsett komplexitet i produkt/tjänst och bransch. Utbildad inom marknadsföring och komplex b2b-försäljning, copywriting och Berghs i två omgångar – Att bygga och positionera varumärken och Content marketing. Kommer senast från ABB i Alingsås, som ansvarig för marknadskommunikation.
  Under 2016 startade han upp Varumärkesrådgivning Väst – för att hjälpa företag med varumärke, marknadskommunikation och kundrelationer. Dels som strategisk rådgivare och föreläsare men även som extern marknadschef.

Telefon: 0704-01 07 08
Mail: alex@varumarkesradgivning.se

Hemsida: www.varumarkesradgivning.se 
Facebook: Varumärkesrådgivning Väst  
LinkedIn

Johansson, Åsa

Jag erbjuder ditt företag flexibilitet och frihet. Att ha tillgång till en projektledare, marknadschef och varumärkesstrateg under den tiden det verkligen behövs.
Jag har en lång erfarenhet av projektledning, marknadsföring och arbete med varumärkesstrategier och digitala medier. Tillsammans kan vi ta ditt företag till en ny nivå. Jag tror på kommunikation, på att nå ut och beröra. Om du har en fantastisk produkt vill jag vara med och sprida kunskapen om den. Jag kan också fungera som kravställare och projektledare gentemot Er reklambyrå.. Jag har under många år varit delägare och marknadschef vid ett av Sveriges mest kända varumärken i möbelindustrin, Horreds. Tar uppdrag som interim marknadschef, projektledare eller strategisk rådgivare.
 
Mail: asa@ashe.se
Web: www.ashe.se
Tel: 070-528 01 32
Linkedin

Jutendahl, Björn

Civilekonom med mer än 25 års erfarenhet av marknadsföring, affärsutveckling, media och kommunikation. Har bland annat arbetat som marknadschef i 13 år och som vd i 6 år.
I rollen som konsult har han hjälpt såväl konsument- som btb-företag och jobbat med både etablerade globala varumärken och mindre lokala uppstarts d:o. Driver sedan hösten 2014 det egna bolaget Bjutenda Consultning som primärt erbjuder strategisk coachning i syfte att uppnå maximal effekt per investerad marknadsföringskrona. 

Mail: bjorn.jutendahl@bjutenda.se
Telefon: 0709-329309
Hemsida: www.bjutenda.se
LinkedIn

Rosenhoff, Hans

Jag bidrar till att stärka din verksamhets affär och försäljning.
Gillar att bygga, utveckla - affärer och människor. 
Bakgrund inom varumärken, marknadsföring, kommunikationsstrategier, media, affärsinnovation och IT. Antar roller som, marknads-/försäljningschef, affärsutvecklare, VD eller projektledare. Jag har mångårig erfarenhet av strategiskt och operativt arbete med företag inom både B2B/B2C, även internationellt. Jag integrerar med relevanta funktioner i kedjan insikt-till-genomförande, skapar delaktighet, kreativitet och entusiasm i teamet. Gillar den spännande tid som är nu, med dess möjligheter, är proaktiv, nyfiken och stark på att finna den ”smarta balansen”.

Mail: hans.rosenhoff@bredband.net
Telefon: 070-713 06 72
LinkedIn

Wallin, Jan

Sälj- och affärsorienterad civilekonom, inriktning marknadsföring, med 20 års erfarenhet från både bilindustrin och dagligvaruhandeln (FMCG). 
Med min breda erfarenhet är jag van att på ett strukturerat sätt utveckla och driva marknadsföringsprocesser så att de på ett tydligt och mätbart sätt bygger varumärke, kundlojalitet och försäljning. Jobbar som konsult med bl a affärsutveckling, kreativa processer och sortimentspaketering –
t ex i organisationer som är inne i ett förändringsarbete. Tar uppdrag som interim marknadschef, kommunikationschef eller varumärkeschef.

Mail: jan.b.wallin@gmail.com 
Telefon: 0700-85 40 70 
LinkedIn