Hitta din egen marknadschef
ute i världen

Arbetar du internationellt och behöver hjälp med en marknadschef i ett annat land? Då ska du söka här nere.

Alla kandidater är granskade av Marknadscheferna Norden AB innan de godkänns för att vara med på Marknadschefsbanken. Men, alla affärsrelationer är direkt mellan er och respektive konsult.

Hansson, Karin

Affärs- och marknadskonsult med inriktning på internationella affärer, från strategi till operativt genomförande för att skapa resultat.  Med erfarenhet av affärsutveckling, marknadsföring och kommunikation (analogt och digitalt) samt försäljning i Sverige och internationellt, hjälper jag gärna företag att utveckla sina internationella affärer. Från strategiska planer till operativt genomförande. Branschkunskap från både produkt- och tjänsteföretag. Har arbetat som exportrådgivare och med livsmedelsexport, har haft internationella uppdrag inom ICT, varit chef och projektledare. Mina styrkor är att jag är resultatinriktad och kreativ, samt har en god analytisk förmåga.

Karin Hansson
Hemsida: www.kihconsulting.se
Mail: kihconsulting@telia.com
Telefon + 46 705262790
LinkedIn

Sjölander, Joanna

Jag är en förändringsledare med förmåga att snabbt greppa strategiska sammanhang och generera konkreta resultat.
 Mångårig erfarenhet av komplexa internationella affärer och marknads-kommunikation. 
Min styrka ligger i min passion för sambandet mellan övergripande vision och minsta beståndsdel i den dagliga verksamheten; detta i kombination med drivkraften att nå resultat och en vilja att kommunicera varför.
  Min positiva inställning och stora nyfikenhet är också viktiga anledningar till att jag når mina mål. Jag leder genom att inspirera och jag levererar resultat för att folk faktiskt gillar att jobba med mig och det gör skillnad.
  Jag hjälper företag att utveckla sina affärer, gärna internationellt. Intresserad av uppdrag som interim chef inom marknadsföring, kommunikation, affärsutveckling eller motsvarande; heltid eller deltid. Även intresserad av projektuppdrag eller enstaka insatser som workshops eller coaching för att lyfta en ledare eller en grupp till nästa nivå.

Hemsida: yova.se
Mail: joanna@yova.se
Telefon: 0729-924270
LinkedIn profil