Hitta din egen marknadschef i Stockholmsregionen

Här nedan finns alla aktuella kandidater i bokstavsordning på efternamn.
Kort beskrivning och länk vidare till mer information och direkt kontakt.

Alla kandidater är granskade av Marknadscheferna Norden AB innan de godkänns för att vara med på Marknadschefsbanken. Men, alla affärsrelationer är direkt mellan er och respektive konsult.

Gorringe, Michael

Marknadskonsult, visionär och inspiratör.
Jag är en driven entreprenör med över 20 års erfarenhet som ledare inom marknadsföring och försäljning. Egna företag, stora företag, mindre företag. Sverige, Norden, globalt. Jag kan hjälpa dig utveckla och paketera ditt erbjudande, skapa marknadsplaner och ge dig insikter om din marknad. Jag kan hjälpa dig formulera ditt budskap i text, rörlig media eller i sociala media. Och jag kan hjälpa dig växa din försäljning via samordnade marknadsaktiviteter. I traditionella och digitala kanaler. Från strategi och idé till genomförande och uppföljning. Jag kommer igång snabbt, gör en verklig skillnad och levererar resultat.
 
Mail: michael@gorringemarketing.se
Telefon: +46 70-262 20 02
Hemsida: www.gorringemarketing.se
LinkedIn
Twitter

von Seth Renée, Wiveca

Driven marknadschef med digitalt fokus.
Idag står vi inför stora utmaningar, den digitala närvaron är avgörande. Det är svårt att välja kanal, hur kopplar man ihop den digitala kommunikationen med den traditionella. Hur ska man arbeta med sociala medier och framförallt - hur kan jag påvisa effekten. Marknadschefens roll blir mer och mer komplex, det är en stor affärsmöjlighet men även en utmaning i en föränderlig värld.
  Jag har arbetat de senaste 10 åren som marknadsansvarig på medelstora internationella företag, främst mot B2B segmentet. Under de senaste fem åren i entreprenörsdrivna bolag med digitalt fokus. Min uppgift har dels varit att strategiskt lära kunden hur man optimerar sin digitala närvaro, dels ett stort internt arbete med att integrera marknad med sälj, för att nå bästa resultat
  En stor del av mitt fokus är även varumärkesarbete, att sätta kurs för varumärket genom en tydlig positioneringsstrategi kopplat med ett väl genomarbetat värderingsarbete vilket är avgörande för ett starkt varumärke. Idag arbetar jag som konsult med strategisk marknadskommunikation med fokus på det digitala. Är öppen för både kortare och längre uppdrag.
  Jag ser mig som en målinriktad strategisk doer med dokumenterade framgångar i internationella koncerner.

Mail: victiskonsult@gmail.com
Telefon: 073-155 55 25
LinkedIn
Skype: wirenee

Rönne, Mats

Senior strateg, marknadsförare och varumärkesutvecklare. 
Har varit varumärkesansvarig på koncernnivå på några av Sveriges största börsbolag, global marknadschef för en digital startup, och strateg/rådgivare på byråsidan. F d ordförande för Sveriges Annonsörer, medgrundare av 100-wattaren. Effektfrågor, B2B, segmentering, medieutveckling och internationell marknadsföring är några specialintressen.

Mail: mats.ronne@gmail.com
Telefon: 070-590 50 50
Twitter: @saltis99
LinkedIn
Facebook

Timan, Bertil

B2B Brand, Marketing and Communications strategist. 
A communications professional with international marketing expertise and deep insight into brand and communication strategy.  One of my key strengths is the ability to realize a company’s potential through communication, successfully bridging the gap between business strategy and brand reality. I develop and clarify business ideas, helping to drive sales, sharpen competitive edge, and build strong corporate cultures. Having dedicated the last 30 years to international business-to-business communications, I am one of the more experienced B2B brand and communication strategists in Sweden. I have solved a range of communication challenges for many of the Nordic Region’s leading companies, including key players in export industries, IT and telecoms, automotive and transport, construction, media and service industries. So what are your brand and communication challenges? Let’s discuss how my experience could make a difference.

Mail: timan.bertil@gmail.com
Telefon +46705352729
LinkedIn

Tönne, Åsa

Jag kan reklam och kommunikation på mina fem fingrar. Oavsett medieval. Detta är min hemmaplan. Jag har arbetat som Projektledare och VD/MC på olika byråer och företag såväl här I Stockholm som utomlands
Jag har även under de senaste åren varit en anlitad föreläsare pratandes om hur viktiga våra egna liv är och hur vi själva väljer hur vi vill leva våra liv. Vi styr så mycket själva. Se mig som en katalysator till ett bra liv, en drivkraft och mentor med massor av sprudlande glädje. Utan att glömma det som driver och ger passion till såväl anställda som kunder. Tillsammans kan vi skapa underverk.

Mail: asa@springling.biz
Telefon: 0706-14 54 84
Hemsida: www.springling.biz
LinkedIn

Pingback: Inspirationsföreläsare - Åsa Tönne - Seniorkonsultdirekt